Informatie blaasseizoen 2020/2021

Beste bloazers, geachte heer, mevrouw,

We leven in een bijzondere tijd. De Corona-crisis heeft ons land volledig in haar greep. De huidige tijd vraagt dan ook om een bijzondere aanpak.
Als bestuur van de Stichting Midwinterhoornblazen Twenthe gaan we even terug naar de basis. De stichting stelt zich tot doel: “Het in stand houden en het bevorderen van het midwinterhoornblazen in Twenthe.”
Dit jaar kunnen we dat helaas niet doen zoals voorgaande jaren. We zullen ons moeten houden aan de regels van het RIVM. Alleen samen krijgen we Corona onder controle.

Enquête
Enige tijd geleden is er een enquête uitgestuurd, waarin wij gevraagd hebben naar de mening van onze leden, omdat we hun mening belangrijk vinden. Voor ons was deze input erg waardevol. 
Op basis van de resultaten en actuele aanbevelingen vanuit het RIVM kunnen we het volgende concluderen:
● We zouden de najaarsvergadering graag door laten gaan. Echter, als gevolg van de persconferentie van dinsdag 13 oktober en de aanbevelingen van het RIVM, hebben we besloten om deze niet door te laten gaan.
● We laten de demonstraties niet doorgaan en stellen deze een jaar uit.
● We blijven SAMEN onze traditie voortzetten. Waarbij we de richtlijnen van het RIVM in ogenschouw houden.

Communicatie
We zullen de komende tijd op verschillende manieren contact met jullie proberen te houden. Dit kan via onze website, de informatie die wij per mail aan de leden verstrekken of via Facebook en Twitter.  
Mocht er behoefte zijn aan meer communicatie, laat het ons dan gerust weten via info@midwinterhoornblazentwenthe.nl

Toekomstige ontwikkeling
We weten waar we nu staan, maar we weten niet waar we over enige tijd zullen staan met Corona. Mochten de regels ruimte bieden, dan zullen we hierop proberen te anticiperen.
Voor nu adviseren wij iedereen om in kleine groepen te blazen en afstand te houden, zodat we én de regels van het RIVM volgen én onze traditie in stand houden.
Voor nu: “Hoald oe en good goan!” en stay safe

Met hartelijke groet,
Bestuur Stichting Midwinterhoornblazen Twenthe

Download pdf